Een verantwoordelijke fokker van de Franse bulldog puppies

Je moet echt alert en up-to-date tijdens het selecteren en kopen van een Franse bulldog pup, omdat het gaat om een ​​lange termijn verwerven worden en de hond gaat je trots op dienstverband voor de komende tien tot twaalf jaar of tot datum is. Heel vaak wordt u misleid door de overtuigende praatjes van de lokale dierenwinkel eigenaar of de fokker in het maken van een verkeerde selectie. Weg te blijven van deze, en naar een exacte keuze te maken, bent u verplicht om een ​​aantal van de eigenschappen van een bulldog te onderzoeken met alle verkrijgbare informatie te doen.
De eerste duidelijk tempo is te herkennen uit een beste Franse bulldog fokker. Veel eigenaren denken dat fokken van hun Franse bulldog in het belang van het opbouwen van het bedrijf is geobsedeerd door commerciële hebzucht. De fokker moet betrouwbaar en eerlijk zijn in zijn omgang. Ja zelfs een gezinshond eigenaar die huisdieren en heeft een vrouwelijke Franse bulldog is een latent fokker als ze een beslissing nemen om neemt hun teef uit voor overstekende.
U moet in staat zijn om vragen te stellen aan de fokker die kunnen worden van kritische en bovendien hebben de neiging om te bepalen wat de juiste antwoorden zijn. Bijvoorbeeld, moet je bekend zijn met de gemeenschappelijke gezondheidsproblemen van buldoggen en vraag de Fokker-oplossingen voor hetzelfde. Honden die gezond genoeg en ontmoeten elkaar het ras normen moeten worden toegestaan ​​te paren. Heupdysplasie is een veel voorkomend probleem in de bulldogs en de meeste hondenliefhebbers zich bewust zijn van dergelijke.
Als u vragen de fokker van de Franse bulldog puppies elke vraag het aansluiten van dit specifieke probleem, moet de fokker in staat zijn om de OFA hippe ratings van zowel de ouders van de Franse bulldog puppies te genereren. Verwacht wordt dat de fokkers van de Franse bulldog een set van morele regels, terwijl fokkerij na te streven. Zij moeten ervoor zorgen dat de mannelijke en vrouwelijke bulldogs die moeten worden overgestoken zorgvuldig worden onderzocht door een ervaren dierenarts voor een van de genetische aandoeningen. De gewetensvolle fokker mag niet toestaan ​​dat de paren van nauw verwante bulldogs. In feite is de bevolking van dit ras is een stuk minder en dus is er alle mogelijkheden van het incestueuze voortplanting. De paring wordt geacht slechts plaatsvinden wanneer de honden zich in een rustig temperament en het zou niet plaatsvinden wanneer ze angstig of onrustig. Een fokker moet vergunning adequate en redelijke hoeveelheid tijd tussen de twee paring zitting van één kieskeurige teef.
Een fokker aansprakelijk zal verwerven plezier van de pups en zal bevestigen voor de superioriteit van de pups en zal bieden zelfs een vervanging van de pup als het zich ontwikkelt eventuele genetische syndroom op later. Zij formuleren een waakzaam mening over hun Franse bulldog pups en te koop aangeboden, hetzij als ras geschikt is voor show en voor de fokkerij of als een huisdier. De echte fokker zal op geen enkele manier uit de weg in het toestaan ​​van u om zijn puppies te zien.
John David is een succesvolle webmaster voor happykennelsdtcm /. Ze geeft informatie over de Franse bulldog puppies, Franse bulldog fokkers, Franse bulldog puppies te koop, de Franse bulldogs te koop, op haar website. Voor meer details Contact happykennels @ gmaildtcm.
Gerelateerde artikelen – Franse bulldog puppies, Franse bulldog fokker, de Franse bulldogs te koop, Franse bulldog puppies te koop, de Franse bulldogs,

Verschillende Feiten over De Ostritch
Opleiding van uw hond zich netjes te gedragen
De zes meest populaire Cat Beds Commercieel on-line beschikbaar!
Training Uw Golden Retriever
Een gids voor diegenen die van plan om een ​​Dog House kopen
Een Endurance Zadel is alleen de beste voor de Endurance Races
Hoe maak je een Chesapeake Bay Retriever Train
Hoe u uw hond te stoppen Barking en Verzwarende Uw buren
Zindelijkheidstraining uw puppy de Right Way.
Zet uw bijenteelt dromen werkelijkheid!!
De Top 5 Hondentondeuse Tips