Geef uw huisdier Cavia’s wat opwinding!

Ik waarschijnlijk niet nodig om u te vertellen als je huisdier cavia hoeveel ze houden om te ontdekken en hoe nieuwsgierig ze zijn. Maar wees bewust van de hoeveelheid tijd die ze mogen spelen en te verkennen vrij van hun kooi. Als ze slechts een uur per dag of zo, dan nog kan bij lange na niet genoeg voor hen. Ze konden nog steeds veel meer beweging en stimulatie dan hun kooi of een uur buiten het kan bieden. Voor dergelijke kleine dieren die ze hebben bijna tomeloze energie en moeten tal van manieren om deze toe te passen.
Eigenaren van huisdieren cavia’s hebben meestal te oefenen wielen beschikbaar om hun huisdieren in de kooi. Dit helpt ze uit te voeren, en oefening voor zeker. Maar ik wed dat hun kooi kunnen worden gemaakt voor hen interessant te maken als een paar simpele wijzigingen zijn aangebracht. Door het toevoegen van platforms om hun leefgebied met verschillende niveaus, tunnels en bruggen, zullen ze hebben veel meer te ontdekken. Hoe meer componenten en elementen die er zijn om te verkennen en rond te rennen in de betere voor je cavia. Probeer en repliceren een natuurlijke omgeving vol met hooi, stokken te knagen op, en plaatsen te verstoppen.
Wijzig de configuratie en plaatsing van de onderdelen van uw cavia ‘kooi. Als het in een U-vorm nu, maken het een L vorm of een T-configuratie. Zetten hun voedsel en water fles op een andere plek en verplaatsen hun looprad naar een nieuwe plek. Houd ze bezig door het verbergen van plantaardige lekkernijen voor hen te vinden. Hoe meer gestimuleerd uw huisdier cavia’s zijn de gezonder en gelukkiger ze zullen blijven.
Zie meer manieren om uw huisdier cavia’s gelukkig en gezond te houden op happyguineapig.info.
Gerelateerde artikelen – cavia, huisdier cavia’s, cavia gezondheid,

Hoe je een hond te trainen om een ​​Beer Get Out van de koelkast
Wanneer moet ik mijn hond
Homemade hondenvoer
Dier Goede doelen Bereid je voor op golf Pasen van Abandoned Konijnen
De Pet Owner Selecteert Frontline Plus Cats
Must Have Animal insectwerende: The Electronic Dog Repeller
Het verbeteren van uw kat gezondheid en welzijn met wand vlonders en zitstokken
Spreek Uw hond taal voor een betere communicatie
How To The Power Of Smells Gebruik uw huis te verkopen sneller
Halitose of slechte ademhaling kan invloed hebben op uw huisdier de hond van de gezondheid
Omgaan met Dog Separation Anxiety