Gemeenschappelijke Cow Rassen

Het vee-industrie is een geweldig bedrijf en een groot deel van Amerika. Al vele jaren boeren verhoogd koeien op hun bedrijf als een familiebedrijf. De hele familie werkt als een eenheid om het draaiende te houden in orde is. Zelfs nu zijn er een aantal kleine en zeer grote bedrijven die nog deze koeien in te zamelen voor voedsel, melk en tal van andere zaken.
Een ding dat deze boerderijen, gezinnen en vee te voeren in zijn koe shows. Er zijn tal van verschillende rassen van koeien die worden weergegeven in de koe laat zien – dat maakt het een geweldige ervaring om te wonen. Veel van de meeste standaard rassen die je ziet zijn Angus, Shorthorn, en Limousine.
Angus
De meest gewone van de koe rassen die we kennen is de Angus. Ze zijn vaker erkend voor de kwaliteit en heerlijke rundvlees, dat we genieten op een aantal van de beste restaurants. Al zijn ze meer of minder kleiner dan vele andere vormen van rassen die worden verondersteld om de best smakende worden.
Shorthorn
De Shorthorn vee is een Engels ras dat een aantal vergelijkbare kenmerken met de Angus is. Ze zijn een zachte en ingetogen ras en net als de Angus bieden een aantal fantastische proeven rundvlees dat is een hoge kwaliteit. Echter, de Shorthorn zijn ras niet alleen voor hun vlees – maar ook voor hun melk.
Limousine
Nee we zijn niet spreken over de auto. De Limousine vee fokken komen uit Frankrijk en hebben een rode kleur om ze – hoewel sommige van hen zijn zwart. Zij zijn enkele van de ergste te nemen om koe laat zien vanwege de manier waarop knorrige ze kunnen worden. Toch, hun vlees is heel winstgevend op de markt – dat is waarom ze zijn populair.
Gerelateerde artikelen – Koeien, koeien, rassen, rundvee ras, koe ras, vlees, koe shows, koe, shows,

Aanpak van het probleem van ontsteking in Dieren door vlooien
10 Tips om Pet Health Care kosten te beheersen
Siamese kempvissen WORLD! Meer tips om uw succes te verbeteren in het houden van uw Siamese VECHTEN F
Wat u moet weten over Dog Barking Problemen
Belangrijke hond gehoorzaamheid lessen en tips die u kunt gebruiken
Beating Slechte adem Doggie
Veel variëteiten van Puppies beschikbaar via online.
The Dog Breeders in India
Golden Retriever Care: Tips om gezond en gelukkig Retriever pups
Dog Fence – Winkelen 101
Wat doen vinken Feed op en waar om het voedsel?