Het kiezen van een Trainer voor de Sheltie Training

De sheltie is bekend als intelligent en zeer trainbaar ras van de hond. Maar zelfs als zij worden beschouwd als zodanig is het ontegenzeggelijk waar dat velen van hen zijn opgegeven of verlaten toen de schattigheid en het normale gedrag verdwijnt. Shelties die uiteindelijk op deze manier zijn eigenlijk geen probleem honden toen ze werden geboren. Echter, veel van deze viervoetige vrienden om te zetten in kleine monsters wanneer ze mogen doen. Onwetendheid van de kant van de eigenaar is zeker een grote factor in het vormen van een hond agressief, overmatige Barker – in het algemeen een problematische hond dat je niet droomt. Op een positieve noot, kan sheltie problemen worden behandeld en zelfs voorkomen worden door sheltie training.
Wanneer we spreken over sheltie opleiding, is het niet te betekenen dat bent u verplicht om een ​​trainer voor uw hond te krijgen. Als je gewoon wilt dat iemand je hond te begeleiden wanneer u weg bent of iemand die uw hond te nemen voor een wandeling als je te druk om dat te doen, dan moet je niet aan een intensieve hond trainer in te huren. Er is geen reden voor u om meer te betalen … een hond sitter is precies wat je nodig hebt.
Aan de andere kant, als u van plan om een ​​show hond heeft of als uw hond is het geven van je hoofdpijn, dan is het inhuren van een hondentrainer is een geweldig idee. Bij het zoeken naar een hond trainer, de nummer een te overwegen factor is training techniek. Een trainer die gelooft in de kracht van humane opleiding techniek is beter dan iemand die denkt dat honden kunnen worden opgeleid en gecorrigeerd door fysieke straffen. Positieve versterkingen zoals voedsel, lof, aandacht of tijd om te spelen zijn veel effectiever dan slaan de achter-of wrijven de neus in de modder.
Let op de klasse voordat u zich inschrijft voor een opleiding klasse. Een goede instructeur zal u toelaten om dit te doen. Bij het observeren, kennisgeving, indien de trainer:
– Maakt de klasse plezierig voor u en uw hond – verklaart de lessen met helderheid en biedt zelfs materialen of hand-outs over hoe je een bepaald gedrag te leren – stimuleert en begeleidt de studenten individueel – biedt de studenten voldoende tijd om te oefenen en is geduldig en ondersteunend ten opzichte van hen
U kunt ook wat achtergrond check. Heeft hij woonde enige formele training of een lid van een hondentraining organisatie? Is hij voortdurend bij zich met de laatste training techniek?
Als u zich ongemakkelijk voelt met de methode van de trainer, niet over een nacht ijs. Zoeken naar een andere meer bevoegde trainer om op de veilige kant op hetzelfde moment het succes van uw sheltie opleiding.
Richard Cussons wil helpen eigenaren te bereiken succes in sheltie training. Bezoek sheltiesavvydtcm om advies effectief in sheltie training leren.
Gerelateerde artikelen – shetland schaap hond, sheltie opleiding,

Tips naar Dog Training vinden op het internet
Wat is het beste type van Bird Cage voor uw gevederde vriend
Graan gratis hondenvoer en de vele voordelen
Crate Hondenkussens – verstrekken van de meest Comfort Voor Uw Hond
Gemakkelijk Chicken Coop bouwplannen
Sheltie Training Collar Gids
Met betrekking tot onverwacht hoge kosten van de gezondheidszorg Pet
Gehoorzaamheid voor honden – Hond Training Secrets – Hond Training Book
Greenbee huisdierenverzekering start affiliate programma
Kip Geneeskunde voor iedereen
Hoe de oorlog tegen uw hond vlooien Win