Het probleem van Dog Kak

Dit gebeurt wanneer je het minst verwacht, meestal op de weg naar een belangrijke vergadering, of tijdens het dragen van een nieuw paar schoenen, of tijdens een ontspannen wandeling. Het is een van de meest onaangename momenten en helaas de meeste van ons hebben ervaren. Dat klopt
Ik heb het over stappen in honden kak, iets dat niet zou gebeuren als alle hondenbezitters zich van hun taak van opruimen na hun huisdieren.
Hoewel deze ervaring als zeer onaangenaam, de klop op de gezondheid effecten kunnen worden extreem. In het proces van het proberen om de kak te verwijderen zullen we onvermijdelijk overdracht sporen van het op onze handen en kleding. Dit kak bevat een verscheidenheid aan bacteriën, parasieten en bacteriën, die u, uw kinderen en huisdieren kunnen in gevaar brengen van de ziekte. Een enkele hond kak kan bevatten dan een miljoen wormen
de eieren van deze wormen kan leiden tot blindheid, die niet kan worden genezen. Kinderen kunnen in het bijzonder risico lopen in contact komt met de hond kak als onzorgvuldig eigenaren laten hun hond vuile speeltuin voor de kinderen parken.
De rommel heeft ook een domino-effect op de netheid van onze omgeving als storm het water draagt ​​hond afval en verontreinigende stoffen direct in onze waterwegen.
Dus wat doen we op te ruimen onze straten en deze smerige vorm van rommel stoppen? Uiteraard als u uw eigen hond altijd bereid voor degenen, nummer twee momenten. Hebben een plastic zak bij de hand, draai het binnenste buiten plaats je hand erin, pak de kak en leg een knoop in de top. Gooi in een bak. Laat de plastic zak met je hond kak naast de weg of in de haag, het is uw verantwoordelijkheid om een ​​bak vinden om in te gezegd Er zijn een verscheidenheid van huisdier kak scoops op de markt die nu dit proces eenvoudig, dus er is geen excuus als een onverantwoordelijke hond eigenaar.
Dit is een eenvoudig proces maar we zien nog steeds eigenaren in de verte doen alsof er niets staren er gebeurt als hun hond is vervuiling van de straten. In de afgelopen jaren het nodige is gedaan illegaal te laten uw hond de overtreding van de straten en niet schoon na hen. U kan worden gegeven een 80 pond fixed penalty notice en als u worden genomen om de lokale rechtbanken kunt u een boete van maximaal 1000 pond te krijgen. Als iemand is consequent vervuiling een lokaal contact opnemen met uw gemeente om uit te vinden hun systeem voor het rapporteren van hondenpoep.
Andere ideeën om te helpen schoonmaken van je buurt omvatten het plaatsen van vriendelijke aankondigingen in de plaatselijke park of aan het begin van een loopbrug te vragen eigenaren van opruimen na hun hond. Moedig de buren op te zetten posters in hun ramen, bijvoorbeeld: ‘Wij houden van uw hond, wij hun kak haten, pak het op.’Praat met de raad over het toevoegen van meer hond afvalbakken waardoor het makkelijker wordt voor de hondenbezitter. Als je iemand ziet lopen van hun hond kak beleefd te vragen om het op te ruimen, kan je bieden hen een van je hond tassen als u er een bij de hand.
Met de komst van enkele innovatieve pooper Scoopers op de markt de hond kak probleem moet een ding van het verleden, laten we allemaal aan te moedigen alle hondenbezitters op zich te nemen hun verantwoordelijkheid en hopelijk zullen we nooit weer te ervaren dat misselijkmakende squelch we allemaal haten.
Anna Barrington schrijft voor huisdier kak scoops de vernieuwers van de nieuwste en beste manier om van uw hond poep. Om te bestellen kunt u terecht op de hond de hand gehouden kak primeur.
Gerelateerde artikelen – huisdier, kak, scoops,

Verplaatsbare Chicken Coop Strategies: Een Movable Feast Backyard
Voordelen van het gebruik van Hond / huisdier Turf
Hoe te Shelter Hummingbirds met de juiste Feeder
De FURminator deShedding tool! !
Weten wat te zoeken wanneer het aankomt op het All Natural Dog Foods
4 juli VEILIGHEID TIPS voor hondenbezitters
Hond opleiding vereist slechts een minimale werken als u gebruik maakt van een schok kraag.
Gemakkelijker Dog Zindelijkheid Explained
Hoe naar Dog Agressie en bijten Stop
Gebouw A Water Garden
Hoe om te gaan met verlatingsangst bij uw hond