Hoe je een hond op te halen Train

Heb je ooit wilde een hond te trainen op te halen? Apporteren met een hond kan een leuke manier zijn om de obligatie-en je hond leert een truc die band zal hem helpen.
Veel honden niet graag apporteren omdat ze denken dat door het brengen van de bal terug naar hun eigenaar dat het spel zal voorbij zijn en zij zullen niet in staat zijn om meer plezier te hebben. Wanneer u een hond te halen trainen de sleutel is om de hond laten zien dat de pret wordt verhoogd doordat de bal of het speelgoed terug keer op keer. Hier zijn enkele nuttige hulpmiddelen voor de opleiding van deze truc met je hond:
Eerst moet je een hond die een natuurlijke station voor het afspelen te halen is. Veel honden zijn niet gefokt om op te jagen en op te halen voorwerpen en daarom hebben geen natuurlijke wens. Trainen van een hond op te halen is een volledig motivatie gedrag en er moet gebeuren met honden die al genieten van achter een speeltje.
Begin met twee ballen of speelgoed en een lange lijn van ongeveer twintig meter of zo. Houd een van de ballen, terwijl de andere is in uw zak. Haal uw hond geïnteresseerd in een van de ballen door zwaaien heen en weer. Vasthouden aan de lange lijn en gooi de bal op ongeveer 10 meter afstand.
Laat uw hond om op te jagen en pak de bal. Terwijl hij grijpt de bal met de lange lijn om hem terug te reel in als een vis. Toen hij dichtbij komt verwijder dan onmiddellijk de andere bal uit je zak. Haal hem geïnteresseerd zijn in de andere bal.
Terwijl hij laat de bal in zijn mond om na de bal te gaan in je hand direct gooit de bal in een nieuwe richting. Herhaal dezelfde oefening als voorheen.
Naarmate de tijd verstrijkt uw hond leert deze ‘twee balspel’ en zal gretig zijn bal terug en zet het in afwachting van het krijgen van de volgende bal.
Wees geduldig en je zal leren om snel te trainen een hond op te halen.
** Let Lezers **

Om Quicky beteugelen allerlei hond en puppy problemen op de link om uw vrije hond training video claim over hoe hoe je een hond trein naar Fetch … of stuur een volledig lege email naar trainmybaddog @ aweberdtcm

** Tav ezine redactie / Site-eigenaars **

Voel je vrij om dit artikel herdruk in zijn geheel in je ezine of op uw site zolang u alle links op zijn plaats. U mag geen wijziging in de inhoud en moeten onze middelen vak te nemen als hierboven vermeld. Nochtans, kunt u zich aanmelden als affiliate op DogBehaviorOnlinedtcm en steek uw affiliate links om geld te verdienen voor uw inspanningen.
Gerelateerde artikelen – hoe je hond te trainen om bier te halen uit de koelkast, hond truc, dog Trainig,

Pet Fence Gids
Geschiedenis van de Engels Bulldog Breed
Anti-allergie Wipes zijn veilig voor katten
Top 15 veelgestelde vragen over No Bark Halsbanden & Anti-Bark Devices
Kies voor kwaliteit hond voeding voor uw viervoetige vriend
Revolutie zonder recept verkrijgbaar is
Stop Puppy bijten Now
Kritische Puppy Gedrag uitleg en hints die u kunt gebruiken
Vijf Vragen naar Dog Walkers Ask
Hond speelgoed – Heeft uw hond echt nodig hebben?
Generieke Heartgard Plus is een lage prijs Alternative