Hoe je een hond te trainen om een ​​Beer Get Out van de koelkast

Heb je ooit wilde uw hond te trainen om een ​​biertje te halen uit de koelkast? Dankzij recente hond video’s op het internet zijn er veel mensen die nu op zoek naar hun hond te trainen om een ​​bier, fris, of een ander drankje krijgen van hun koelkast knallen. Opleiding van uw hond deze truc te doen is heel goed mogelijk als je wat geduld. Hier is een lijst van dingen te doen om je hond te trainen om je bier te krijgen van de koelkast: • Ten eerste, moet u beschikken over een hond die graag op te halen dingen. Ophalen is een grotendeels motiverende activiteit voor een hond dus je moet eerst een hond die van nature graag spelen te halen of trek-of-war te spelen. • Start door training deze truc in wat ik noem ‘hapklare stukken’. Zou je niet je hond leert de hele truc vanaf het begin, maar liever opsplitsen om het eenvoudiger te maken voor uw hond te begrijpen. • Begin met het onderwijzen van uw hond een commando om een ​​handdoek en een fles uit je handen te grijpen. Hier krijg je een handdoek, golf het rond om uw hond te wekken, en laat hem om het te grijpen als je tegen hem zeggen, ‘halen de vod’, of een andere vergelijkbare opdracht ‘de handdoek te krijgen’. Terwijl hij pakt de handdoek te spelen sleepboot-of-war en moedig hem aan te trekken en trek op het item. Terwijl hij sleepboten prijs hem en hem in staat stellen ‘winnen’ het item. Voortzetting van de opleiding dit gedrag en langzaam op te bouwen het spel waar hij op de handdoek sleepboot gedurende 10 seconden of meer voordat hij wint het item. Herhaal deze activiteit met dezelfde opleiding een frisdrank of bier fles. • Bevestig de handdoek om het handvat van de koelkast. Breng uw hond dicht bij de koelkast en geef hem de opdracht om de handdoek te halen. Terwijl hij pakt aanmoedigen hem zwaar om te trekken. Terwijl hij trekt aan de handdoek zal hij de deur open. Wanneer hij dat doet, prijs hem zwaar. • Zodra de deur open is kunt u aangeven dat het bier fles of frisdrank fles binnen is. Indien nodig, neem de fles uit, zwaaien het rond om hem enthousiast dan onmiddellijk plaats het in de koelkast als je hem opdracht om de fles te halen. Toen hij haalt de fles looft Hem ton! Met een beetje oefening kunt u de afstand geleidelijk te verhogen van waar je commando hem. Wees geduldig, hard werken, en je zult je hond te trainen om een ​​biertje te krijgen uit de koelkast.
** Let Lezers **

Om Quicky beteugelen allerlei hond en puppy problemen, klik op de link om je gratis hondentraining video claim over hoe u Hoe kan ik een hond te trainen om een ​​Get Beer uit de koelkast … of stuur een volledig lege email naar trainmybaddog @ aweberdtcm

** Tav ezine redactie / Site-eigenaars **

Voel je vrij om dit artikel herdruk in zijn geheel in je ezine of op uw site zolang u alle links op zijn plaats. U mag geen wijziging in de inhoud en moeten onze middelen vak te nemen als hierboven vermeld. Nochtans, kunt u zich aanmelden als affiliate op DogBehaviorOnlinedtcm en steek uw affiliate links om geld te verdienen voor uw inspanningen.
Gerelateerde artikelen – hoe je hond te trainen om bier te halen uit de koelkast, hond truc, dog Trainig,

Mascotte Dog Names deel 1
Ring Worms in Cats
Gids voor Building Rabbit Hutch
Besturen van een Opzettelijke Cairn Terrier
Luisteren naar de stem van zijn meester
DRIE FOOT KOI met een dramatische Water Garden Bottom 60.000 liter met een Multi-Million Dollar View
Hoe kan ik eendeneieren Hatch Zonder een incubator?
Hoe houdt u de hond Bowls Clean
Een Pet Fence Kan er in vele lengtes
How To The Power Of Smells Gebruik uw huis te verkopen sneller
Hoe maak je een hond online kopen