Hoe maak je een Chesapeake Bay Retriever Train

Wil je een sterke, betrouwbare hond? Heeft u overwogen de Chesapeake Bay Retrievers?
Het ras werd ontwikkeld in de Verenigde Staten Chesapeake Bay gebied gedurende de jaren 1800. Ze zijn zeer alert honden met een gretige-to-please houding. Ze hebben natuurlijk instinct om te jagen en ze zijn sterk en behendig wezens.
Bijnaam als ‘Chessie “, worden zij beschouwd als ernstiger en meer krachtige onder andere retrievers. Hun uiterlijk is bijna vergelijkbaar met Labrador retrievers. Ze zijn groot met een krachtige en gespierd. In de eerste plaats, zijn ze goed op jacht metgezellen, maar ze maken ook leuke huisdieren.
Chesapeake Bay Retrievers zijn uitstekende jachthonden zeer goed in staat het ophalen van dieren, in het bijzonder spel kippen op ijzige wateren. Deze retrievers zijn dat bol staat van machismo dat het wordt gezien als de mens van de man van de retrievers.
Chesapeake Bay Retrievers zijn niet voor iedereen. Ze zijn zeer sterke wil en onafhankelijk. Een Chessie eigenaar stelt zijn dominantie over de hond. Als een meester, moet er een sterke aanwezigheid van natuurlijke autoriteit over de Chesapeake Bay Retriever. Zo niet, dan zal de hond de ontwikkeling van dominantie problemen als hij voelt de eigenaren zijn passief, zachtmoedig, of timide en ze zal zeer moeilijk te hanteren. Handlers moeten erop kunnen vertrouwen en moet een pak leiderschap te doen gelden over Chessies.
Chesapeake Bay Retrievers zijn zeer discriminerend tegenover vreemden en ze zijn niet zo happy-go-lucky als andere rassen van retrievers. Chessies zijn erg territoriaal en kunnen erg agressief zijn als ze het gevoel dat hun grondgebied wordt bedreigd. Zij zullen goede waakhonden met deze aangeboren eigenschap. Ze zijn alert en erg beschermend!
Chessies zijn trainbaar, hoewel ze zijn heel traag om te leren. Ze kunnen gemakkelijk worden aangepast aan elementaire gehoorzaamheid opleiding, maar zijn slecht truc honden. Ze kunnen eenvoudig worden afgeleid en dat kan maken training nog moeilijker. Als je ze wilt trainen, in overeenstemming en trein Chessies in korte duur, ongeveer 4-7 minuten een paar keer per dag. Later kunt u langer gaan als de hond verbetert en rijpt.
Zij hebben behoefte aan regelmatige fysieke en mentale stimulatie. Oefeningen zijn een must voor dit ras. Chessies nodig hebben om hun energie ventileren door middel van spel en uit te werken. Anders zullen ze onstuimig en vervelen. Het is goed voor hun welbevinden als ze in staat zijn om hun spieren vaak gebruikt.
Ook zijn ze zeer goede zwemmers en ze houden het water heel erg. Het is geweldige training voor het ophalen van ze te laten om objecten op te halen uit het water. Ze zijn leuk om te spelen met en hun energie lijkt onuitputtelijk. Een ideale hond voor een groot gezin met veel kinderen, ze zijn robuust en zullen gewoon doen alles om plezier te hebben.
Verrassend genoeg, zelfs met hun sterke temperament, zijn Chesapeake Bay Retrievers meestal langzaam te rijpen. En helaas, ze zijn gevoelig voor gezondheidsproblemen. Ze zijn waarschijnlijk te lijden onder de huid, en gewrichtsziekten.
Chesapeake Bay Retrievers kunnen hebben verschillende temperamenten en kan zeer mild of bijna overdreven beschermend tegenover hun familie, het hangt grotendeels af van de erfelijke eigenschappen en de manier waarop ze zijn opgeleid.

** Let Lezers **

Om snel te beteugelen allerlei honden en puppy problemen, klik op de link om je gratis hondentraining video claim over hoe u Hoe kan ik een Chesapeake Bay Retriever Train … of stuur een volledig lege email naar trainmybaddog @ aweberdtcm

** Tav ezine redactie / Site-eigenaars **

Voel je vrij om dit artikel herdruk in zijn geheel in je ezine of op uw site zolang u alle links op zijn plaats. U mag geen wijziging in de inhoud en moeten onze middelen vak te nemen als hierboven vermeld. Nochtans, kunt u zich aanmelden als affiliate op onze site en plaats uw affiliate links om geld te verdienen voor uw inspanningen.

Gerelateerde artikelen – hoe een Chesapeake Bay retreiver, tips voor hoe je een Chesapeake Bay retreiver, Chesapeake Bay retriever, Chesapeake training train trein,

Gezonde gewoonten voor huisdieren en hun eigenaren
Hond levensreddende tips
De voordelen van medicinale Dog Baden & Vlooien Dipsauzen
Dog hart worm symptomen – Het meest opvallende symptoom naar uit te kijken
Mogelijke gevaren voor hondenbezitters en hun gemeenschap
Expert Dog Training Tips
Fundamentele Hond Gedrag Tutorial en punten die u kunt gebruiken
Opleiding Krat Uw Pit Bull Terrier
Kat Met UTI? Volg deze eenvoudige 3-stappen behandeling Plan en uw kat zal Get Better Fast
Schermen Dieren Producten kunnen omvatten draadloze zenders
Dog Charms van perfectie