Manieren om identificeren en uitroeien Ongewenste Spiders

Maakt niet uit waar in dit land je woont, kan spinnen een ernstig probleem. De meeste mensen realiseren zich niet dat er twee verschillende soorten spinnen, het eerste type van spinnen zijn de web-gebouw spinnen. Deze spinnen graag webben spinnen in gebieden die worden vermeden door mensen, maar waar ze misschien gebeurde op een mooie, sappige, vliegen. Gemeenschappelijke plaatsen om de bouw van websites spinnen vinden zijn in de bovenste hoek van verwaarloosde kamers, in kasten, onder de dakrand van de huizen en in opslagloodsen.
In aanvulling op de bouw van websites spiders zijn er tevens de jacht spinnen. Dit zijn spinnen die de bescherming van hun huis te verlaten om te vinden en hun eigen prooi te doden. Voorbeelden van de jacht spinnen zijn wolf spinnen, bruine kluizenaar spinnen en springen spinnen. Deze spinnen besteden het grootste deel van hun tijd aan jagen anderen van hun soort, krekels, motten, vliegen en kakkerlakken.
Beide soorten spinnen, webbouwers en jagers, hebben giftige soorten onder hen. Voor de bouw van websites spiders de meest giftige is de Black Widow. De zwarte weduwe spin heeft de neiging om grote, schijnbaar ongeorganiseerde webben te bouwen in een donkere, ongebruikte plaatsen. Enkele veel voorkomende plaatsen om zwarte weduwen vinden zijn in hout stapels en garages.
Onder deze twee groepen vindt u de verschillende soorten die worden beschouwd als giftig genoeg om een ​​gevaar voor kleine kinderen en huisdieren te zijn. Af en toe zul je lopen in een soort die daadwerkelijk kan schaden volwassen volwassenen, zoals Black Widows en Bruin kluizenaars.
In dit land, de meest gevaarlijke en gevreesde spin die we hebben, is de Black Widow. Elk gebied van het land heeft zijn eigen speciale soort van weduwen, maar ze allemaal in principe hetzelfde uitzien en zijn gemakkelijk te herkennen. Het gif van een weduwe is bijna gelijk aan een koraal slang (zeer, zeer dodelijk), maar door het geringe bedrag dat de meeste spinnen zijn in staat om te injecteren ze zijn lang niet zo dodelijk als een koraal slang.
Ondanks de kleine hoeveelheid gif dat de weduwe in staat is om te injecteren, als je beetje bij een is het erg belangrijk dat je naar het ziekenhuis meteen te worden toegediend, de anti gif. Sommige records lijken aan te tonen dat vóór de oprichting van de Black Widow anti gif, dat bijna 5% van alle stukjes resulteerde in het doden van de ontvanger.
Sommige mensen denken dat spinnen in een huis zijn een goede manier om te houden van het aantal andere insecten, omdat de spinnen voeden met de andere insecten. Dit is een misvatting in de logica, omdat de spinnen zijn slechter bugs te hebben in uw huis in vergelijking met krekels en zelfs kakkerlakken. Spinnen zijn veel meer kans om de bewoners van huizen en hun stukjes beet kan leiden tot ziekte.
Het is niet ongewoon om te horen mensen zeggen dat de aanwezigheid van spinnen in uw huis is een goede zaak, want ze handelen naar de nummers van andere insecten, insecten en ongedierte te beperken. Dat is niet waar echter. Bij het vergelijken van de verschillende soorten insecten en insecten die kunnen worden in uw huis, spinnen zijn de laatste soort die je wilt. Ze verstoppen zich in donkere gebieden en algemeen bijten als bedreigd.
De beste manier om uw huis vrij van spinnen en andere insecten is door middel van een regelmatig onderhoud sproeien van pesticiden chemicaliën. U kunt de aankoop verdund delen van chemische om jezelf te spuiten of u kunt een professionele ongediertebestrijding dienstverlener in te huren.
Er zijn organisaties die professionele ongediertebestrijding in elk van de 50 staten te verstrekken. Voorafgaand aan het kiezen van uw doe-het-zelf met een meer intensieve vorm van uitroeiing procedure, zoals de schorpioen controle wordt ten zeerste aanbevolen dat u spreken met een professional.
Gerelateerde artikelen – Pest Control, Spider uitroeiing, Phoenix Pest Control,

Hoe de zorg voor die Hyperactive Puppy van Yours
Bescherm de gezondheid van uw hond
Sugar Glider Joey’s
Honden Fashion met Luminous Halsband
Dierenarts: Het nemen van uw huisdier naar de beste
De Doberman Dog – A Perfect Guard en Companion Dog
Waar Uw Designer Hondenkussen Put
Hond huidproblemen en hun behandeling
Alles wat u moet weten over de Kai Ken
Het houden van uw huisdier kanarie in een optimale gezondheid
De Race voor betere zoek Sharpeis